Fortrolighedserklæring

Techweise B.V. respekterer privatlivets fred for besøgende på webstedet, især besøgendes rettigheder med hensyn til automatiseret behandling af personoplysninger. For at sikre fuldstændig gennemsigtighed med vores kunder har vi derfor formuleret og implementeret en politik med hensyn til selve disse behandlingsoperationer, deres formål samt de registreredes muligheder for at udøve deres rettigheder bedst muligt.

For alle yderligere oplysninger om beskyttelse af personoplysninger, besøg venligst webstedet for den hollandske databeskyttelsesmyndighed: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.

Indtil du accepterer brugen af ​​cookies og andre sporingssystemer på hjemmesiden, placerer vi ikke ikke-anonymiserede analytiske cookies og/eller sporingscookies på din computer, mobiltelefon eller tablet.
Ved at fortsætte med at besøge hjemmesiden accepterer du følgende vilkår for brug.

Den aktuelle version af fortrolighedserklæringen, der er tilgængelig på webstedet, er den eneste version, der gælder, så længe du besøger webstedet, indtil en ny version erstatter den nuværende version.

Artikel 1 – Lovbestemmelser

1. Website (herefter også "hjemmesiden"): Techweise
2. Dataansvarlig for behandling af personoplysninger (I det følgende også: "Administratoren"): Techweise B.V. , beliggende på Fascinatio Boulevard 522, 2909VA i Capelle aan den IJssel.

Artikel 2 – Adgang til hjemmesiden

Adgang til hjemmesiden og brug er strengt personlig. Du vil ikke bruge denne hjemmeside eller de data og oplysninger, der er angivet på den, til kommercielle, politiske eller reklamemæssige formål eller til kommercielle tilbud og i særdeleshed ikke til uopfordrede elektroniske tilbud.

Artikel 3 – Indholdet af hjemmesiden

Alle mærker, billeder, tekster, kommentarer, illustrationer, (animations)billeder, videobilleder, lyde, samt alle tekniske applikationer, der kan bruges til at få hjemmesiden til at fungere og mere generelt alle dele, der bruges på denne side, er beskyttet af loven på grund af intellektuelle ejendomsrettigheder. Enhver gengivelse, gentagelse, brug eller ændring, på nogen som helst måde, af hele eller blot en del heraf, inklusive de tekniske applikationer, uden forudgående skriftlig tilladelse fra den registeransvarlige er strengt forbudt. Hvis administratoren ikke straks griber ind over for enhver krænkelse, kan dette ikke fortolkes som et stiltiende samtykke eller et afkald på retslige skridt.

Artikel 4 – Administration af hjemmesiden

For den korrekte administration af hjemmesiden kan administratoren til enhver tid:
· suspendere, afbryde eller begrænse adgangen til hele eller dele af hjemmesiden for en bestemt kategori af besøgende
· fjerne enhver information, der kan forstyrre hjemmesidens funktion eller er i strid med national eller international lov eller i strid med internetetikette
· have hjemmesiden midlertidigt utilgængelig for at kunne foretage opdateringer

Artikel 5 – Ansvar

Administratoren er under ingen omstændigheder ansvarlig for fejl, forstyrrelser, vanskeligheder eller afbrydelser i hjemmesidens funktion, som følge af, at hjemmesiden eller nogen af ​​dens funktionaliteter er utilgængelige. Den måde, du forbinder til hjemmesiden på, er dit eget ansvar. Du skal træffe alle passende foranstaltninger for at beskytte dit udstyr og dine data mod blandt andet virusangreb på internettet. Du er også ansvarlig for de websteder og data, du konsulterer på internettet.

Administratoren er ikke ansvarlig for retssager mod dig:
· på grund af brugen af ​​hjemmesiden eller tjenester, der er tilgængelige via internettet
· for at overtræde vilkårene i denne privatlivspolitik
Administratoren er ikke ansvarlig for skader, som du selv pådrager dig, eller som tredjemand eller dit udstyr påføres som følge af din forbindelse til eller brug af hjemmesiden. Du vil afholde dig fra enhver handling mod administratoren som følge heraf.

Hvis administratoren bliver involveret i en tvist som følge af din brug af denne hjemmeside, er han berettiget til at få dækket al skade fra dig, som han har lidt og vil lide som følge heraf.

Artikel 6 – Dataindsamling

Dine data indsamles af Techweise B.V.. Personlige data betyder: alle oplysninger om en identificeret eller identificerbar fysisk person; en identificerbar fysisk person er en person, der kan identificeres, direkte eller indirekte, især ved henvisning til en identifikator såsom et navn, et identifikationsnummer, lokaliseringsdata, en online identifikator eller til en eller flere faktorer, der er specifikke for den fysiske, fysiologiske, genetisk, psykologisk, økonomisk, kulturel eller social identitet.

De personlige data, der indsamles på hjemmesiden, bruges hovedsageligt af administratoren til at opretholde relationer til dig og, hvis det er relevant, til at behandle dine ordrer.

Artikel 7 – Dine rettigheder vedrørende dine data

I henhold til artikel 13(2)(b) GDPR har enhver ret til at inspicere og berigtige eller slette sine personoplysninger eller begrænse behandlingen, der vedrører ham, samt retten til at gøre indsigelse mod behandlingen og retten til dataportabilitet. Du kan udøve disse rettigheder ved at kontakte os på jeroen@techweise.com.

Enhver anmodning herom skal vedlægges en kopi af et gyldigt identitetsbevis, som du har skrevet under på, med angivelse af den adresse, du kan kontaktes på. Du vil modtage svar på din henvendelse senest 1 måned efter den indsendte anmodning. Afhængig af kompleksiteten af ​​anmodningerne og antallet af anmodninger, kan denne periode forlænges med 2 måneder, hvis det er nødvendigt.

Artikel 8 – Behandling af personoplysninger

I tilfælde af overtrædelse af nogen lov eller regulering, som den besøgende er mistænkt for, og som myndighederne kræver persondata, som administratoren har indsamlet, vil disse blive udleveret til dem efter en udtrykkelig og begrundet anmodning fra disse myndigheder, hvorefter disse personlige data vil ikke længere blive opbevaret under beskyttelsen af ​​bestemmelserne i denne fortrolighedserklæring.

Hvis visse oplysninger er nødvendige for at få adgang til visse funktioner på hjemmesiden, vil den dataansvarlige angive den obligatoriske karakter af disse oplysninger på tidspunktet for anmodningen om dataene.

Artikel 9 – Kommercielle tilbud

Du kan modtage kommercielle tilbud fra administratoren. Hvis du ikke ønsker at modtage dette (længere), bedes du sende en e-mail til følgende adresse: jeroen@techweise.com.

Hvis du støder på personlige data, mens du besøger hjemmesiden, skal du afholde dig fra at indsamle dem eller fra enhver anden uautoriseret brug, samt fra enhver handling, der udgør en krænkelse af den eller de personers privatliv. Lederen er under ingen omstændigheder ansvarlig i ovenstående situationer.

Artikel 10 – Dataopbevaringsperiode

De data, der indsamles af webstedets operatør, bruges og opbevares i den periode, som er fastsat ved lov.

Artikel 11 – Cookies

1. En cookie er en lille tekstfil, der placeres på din computers harddisk, når du besøger vores hjemmeside. En cookie indeholder data, så du kan genkendes som besøgende, hver gang du besøger vores hjemmeside. Det er så muligt at konfigurere vores hjemmeside specifikt til dig og gøre det nemmere at logge ind.
2. Vi bruger følgende typer cookies på vores hjemmeside:
– Funktionelle cookies: såsom sessions- og login-cookies til at holde styr på sessions- og loginoplysninger.
– Anonymiserede analytiske cookies: for at få indsigt i besøg på vores hjemmeside baseret på information om besøgstal, populære sider og emner. På den måde kan vi bedre skræddersy kommunikation og informationsudbud til behovene hos besøgende på vores hjemmeside. Vi kan ikke se, hvem der besøger vores hjemmesider, eller fra hvilken pc besøget foregår.
3. Mere specifikt bruger vi følgende cookies:
– Ingen andre cookies
4. Når du besøger vores hjemmeside, kan der blive installeret cookies fra controlleren og/eller tredjeparter på dit udstyr.
5. For mere information om brug, administration og sletning af cookies for hver driftstype, inviterer vi dig til at konsultere følgende link:  https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en -post/ cookies#faq

Artikel 12 – Billedmateriale og tilbudte produkter

Der kan ikke udledes rettigheder fra de billeder, der er knyttet til de produkter, der tilbydes på hjemmesiden.

Artikel 13 – Gældende lov

Hollandsk lov gælder for disse betingelser. Retten på lederens forretningssted har eksklusiv jurisdiktion i enhver tvist vedrørende disse betingelser, medmindre der gælder en juridisk undtagelse.

Artikel 14 – Kontakt

For spørgsmål, produktinformation eller information om selve hjemmesiden, kontakt venligst: jeroen@techweise.com.

Denne fortrolighedserklæring gælder indtil videre.